Image
Bild: Stena Fastigheter

Pers och Johansson lämnar Stena Fastigheter

Bolag Stena Fastigheter har sedan tidigare annonserat att Jakob Nilsson tillträder som ny CFO under våren i samband med Ulf Johansson, nuvarande CFO valt att lämna Stena Fastigheter. Även bolagets vice-vd Nils Pers, har meddelat att han beslutat sig för att sluta på Stena Fastigheter, vilket sker per den 31 maj.
Publicerad den 21 Mars 2019

– Både Nils och Ulf är mycket uppskattade kollegor som bidragit till utvecklingen av vad Stena Fastigheter är idag. I och med deras viktiga insatser i koncernledningen har Stena Fastigheter gått från att vara ett förvaltande bolag till en stadsutvecklare med en väsentlig nyproduktionsvolym, säger Cecilia Fasth, VD och koncernchef Stena Fastigheter.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige