Image
Pernilla Kindell.
Pernilla Kindell. Bild: Reflex Arkitekter

Pernilla Kindell blir kontorschef för Reflex Göteborgskontor

Bolag Pernilla Kindell återvänder till Reflex och blir ansvarig för det nystartade kontoret i Göteborg. Med två stora projekt som snart skall byggas och fler dialoger med nya uppdragsgivare, är detta ett led i Reflex satsning i Västsverige.
Publicerad den 10 Oktober 2019

Pernilla Kindell började sin arkitektkarriär på Reflex och lämnade företaget som kvalificerad handläggare efter nio år för att flytta till västkusten. I Göteborg har hon jobbat på olika arkitektkontor med framförallt större bostadsprojekt och skolor. De senaste åren har hon drivit egen verksamhet i Klok Arkitektur där hon mestadels jobbat med bostäder och fastighetsutvecklingsprojekt. Nu återvänder hon till Reflex i rollen som ansvarig för det nyöppnade kontoret i Göteborg och ska leda företagets västsvenska expansion.
– Det känns så kul att Reflex äntligen kommer till Göteborg. Det är rätt tajming just nu eftersom det är mycket som byggs i regionen. Dessutom har Reflex redan tagit en position med två fina projekt som snart ska byggas, säger Pernilla Kindell.

Reflex jobbar just nu med två stora projekt i Göteborg; Kineum och MiMo. Detta har lett till förfrågningar om fler projekt vilket leder till att Reflex nu satsar på närvaro i Göteborg. Med det nya kontoret på Kungsportsavenyn vill Reflex växa med fler arkitekter, vilket blir Pernilla Kindells prioriterade uppdrag.
– Vi är väldigt glada att få tillbaka Pernilla till Reflex. Som ansvarig för Göteborgskontoret blir hon en viktig del i vår västsvenska expansion. Vi ser många möjligheter och det ska bli spännande att se vårt kontor växa i Göteborg, säger Marco Testa, vd för Reflex Arkitekter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tarpen i ny satsning – "mycket hårdare konkurrens nu"

Transaktioner Tarpen Nordic var tidiga in i dagens kanske hetaste segment – samhällsfastigheter. För snart två år sedan avyttrade Tarpen hela sitt bestånd – nu bygger man upp ett nytt, inom samma segment och med samma investerarklientel som tidigare. Grundaren Mark Butler berättar här om den nya satsningen och om vad bolaget är mest intresserat av framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY