Image

Per Linder lämnar Arcona – blir konsult-vd

Karriär Per Linder lämnar sin roll som marknadschef på byggföretaget Arcona. Han blir nu vd på fastighetskonsulten RED Management.
Publicerad den 15 September 2016
Per Linder. Bild: Arcona
Per Linder.

- Vi ser en start efterfrågan på RED Managements tjänster för ledning och rådgivning i fastighetsutvecklingsprojekt och förstärker ägargruppen för att kunna expandera verksamheten vidare. Per Linders breda erfarenhet av fastighetsutveckling och att leda företag i en expansion kommer väl till pass när vi ska utveckla såväl våra som våra kunders affärer, säger Magnus Eriksson, styrelseordförande.

- RED Management har byggt upp ett starkt renommé i att hantera stora och komplexa fastighetsutvecklingsprojekt. Spännande projekt som gör skillnad i stadsutvecklingen. Jag är stolt för förtroendet och ser verkligen fram emot att tillsammans med medarbetarna fortsätta utveckla vårt arbetssätt med kunderna i centrum och knyta fler personer till teamet för att möta efterfrågan, säger Per Linder.

Dessutom går även Per Karlsten, på RED Management sedan 2014, in som partner i bolaget.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige