Image

Peab tillsätter kommunikationsdirektör

Karriär Camila Buzaglo tillträder tjänsten som kommunikationsdirektör på Peab under hösten 2018.
Publicerad den 29 Augusti 2018

Camila Buzaglo kommer att ingå i koncernledningen som därefter består av:

Jesper Göransson, VD och koncernchef
Niclas Winkvist, CFO
Roger Linnér, COO
Camila Buzaglo, CCO
Stefan Danielsson, Affärsområdeschef Bygg
KG Karlsson, Affärsområdeschef Anläggning och Industri
Göran Linder, Affärsområdeschef Projektutveckling

Camila Buzaglo kommer närmast från en tjänst som kommunikationsdirektör på IP-Only. Tidigare har hon arbetat med kommunikation och samhällskontakter på Telia.

Camila Buzaglo har en bakgrund i regerings- och riksdagskansliet, där hon varit pressekreterare till dåvarande statsminister Göran Persson och till Mona Sahlin, både i hennes roll som statsråd och senare som partiledare.

– Jag är väldigt glad att välkomna Camila i laget. Hon har en lång erfarenhet av kommunikation och har god insikt i viktiga samhällsfrågor. Camila har den energi och kompetens som krävs för att sprida kunskap kring Peabs breda verksamhet, säger Jesper Göransson, vd och koncernchef för Peab.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige