Image
Peab har rekryterat Andreas Rydbo som ny regionchef
Peab har rekryterat Andreas Rydbo som ny regionchef Bild: Peab

Peab storsatsar på drift och underhåll – rekryterar ny chef

Bolag Peab Anläggning satsar stort på sin verksamhet inom drift och underhåll. Från och med 2023 samlas all Peabs kompetens och kunskap inom drift och underhåll i en och samma region. Samtidigt rekryteras en ny regionchef.
Publicerad den 14 September 2022

– Genom att samla all drift och underhåll i en och samma region får vi en nationell organisation med en högre grad av specialisering vilket ger oss större synergieffekter. Ambitionen är att Peab ska vara den ledande entreprenören inom drift och underhåll i Sverige, säger Lotta Brändström, affärsområdeschef på Peab.

För att leda den nya organisationen har Peab rekryterat Andreas Rydbo. Andreas kommer närmast från rollen som VD för AF Gruppen Sverige där han ansvarade för den samlade bygg- och anläggningsverksamhet. Han har sedan tidigare även arbetat på Trafikverket.

– Det känns väldigt kul att komma till Peab som jag alltid haft en god bild av som ett stort men familjärt bolag. Jag ser mycket fram emot att få fortsätta utveckla en välfungerande verksamhet tillsammans med alla kompetenta medarbetare i Peab, säger Andreas Rydbo.

Andreas tillträder sin nya tjänst på Peab den 1 december.

– Vi är väldigt glada att Andreas ansluter sig till oss på Peab. Han kommer att bli en viktig förstärkning i vår fortsatta resa. Med sin gedigna erfarenhet från såväl entreprenad- som beställarledet ser vi stora möjligheter att ytterligare förstärka vår position inom drift och underhåll, säger Lotta Brändström.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige