Image
Peab Fastighetsutveckling rekryterar Anna Lindgren från AMF Fastigheter till sitt team i Stockholmsregionen.
Peab Fastighetsutveckling rekryterar Anna Lindgren från AMF Fastigheter till sitt team i Stockholmsregionen. Bild: Peab

Peab rekryterar från AMF Fastigheter

Karriär Peab Fastighetsutveckling rekryterar Anna Lindgren från AMF Fastigheter till sitt team i Stockholmsregionen.
Publicerad den 9 Maj 2022

Anna Lindgren kommer senast från en tjänst på AMF Fastigheter där hon bland annat har arbetat med affärsutveckling och fastighetsinvesteringar. På Peab Fastighetsutveckling ska hon främst arbeta med en stor bredd av projekt och affärer, bland annat kontor och samhällsfastigheter i olika skeden.
– Anna Lindgren har en gedigen bakgrund i branschen och kommer att komplettera vårt starka team i regionen med sina nätverk och erfarenheter. Denna rekrytering går i linje med vår långsiktiga strategi för vår närvaro på fastighetsmarknaden i Stockholm och Uppsala, säger Anna Roos, regionchef Peab Fastighetsutveckling.

Anna Lindgren har bland annat arbetat med utvecklingen av kontorskvarteret Stockholmsverken på Södermalm och med större projekt som det digitala innovationshuset Epicenter.
– Peab är ett intressant företag och det som gör att rollen känns extra intressant är bredden, det vill säga möjligheten att arbeta med allt från marknadsanalys och idéarbete till förvärv/försäljning och projektutveckling, säger Anna Lindgren, tillträdande affärsutvecklare.

Peabs fastighetsutveckling präglas av ett stort samhällsansvar och en tydlig lokal närvaro vilket ger bolaget rätt förutsättningar att förstå de lokala förutsättningarna och kundernas specifika behov.

Anna Lindgren tillträder tjänsten den 11 maj.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Årets hittills tuffaste börsmånad över – endast två bolag steg

Lista Nästan samtliga fastighetsbolags kurser lös rött under juni och för ett antal bolag föll kursen dramatiskt med över 40 procent. Här presenterar Fastighetssverige en lista över hur bolagen presterade på börsen under juni.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige