Image

Peab och ESS skapar nytt hotell i Västerås

Bygg/Arkitektur Peab och ESS har tecknat ett hyresavtal för ett nytt destinationshotell i Västerås. Hotellet, som uppförs intill Kokpunkten, omfattar 220 rum, restauranger, mötesanläggning och spa. Hotellet planeras att öppna hösten 2017.
Publicerad den 26 Augusti 2015
Peab och ESS skapar ett nytt hotell intill Kokpunkten i Västerås. Hotellet, som kommer att rymma 220 rum, restauranger, mötesanläggning och spa, planeras stå klart 2017. Bild: Peab
Peab och ESS skapar ett nytt hotell intill Kokpunkten i Västerås. Hotellet, som kommer att rymma 220 rum, restauranger, mötesanläggning och spa, planeras stå klart 2017.

I kombination med det redan öppnade actionbadet Kokpunkten - det första i landet i sitt slag - är målet nu att skapa ytterligare en stark reseanledning som bidrar till att Västerås blir en självklar destination för alla åldrar.

- Vår ambition är alltid att bygga mötesplatser där människor vill umgås och stanna länge – platser man längtar efter och vill återkomma till. Vi försöker se bortom det traditionella i såväl hotell- som krogvärlden och istället skapa karaktärsstarka upplevelser som är moderna, levande och åtråvärda. Som gäst ska man bli inspirerad av att vi skiljer oss från allt annat på marknaden, säger Carl Lundgren, ESS Group.

- Utan Peab hade projektet aldrig varit möjligt att genomföra och vi är både stolta och tacksamma för möjligheten att tillsammans få bygga en unik destination baserad på gemensamma värderingar och idéer, säger Carl Lundgren, ESS Group.


- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige