Image
Patrizia köper bostäder av SPG.
Patrizia köper bostäder av SPG. Bild: Patrizia

Patrizia köper bostäder i Storstockholm

Transaktioner Patrizia har signerat avtal om förvärv av en bostadsfastighet i Vegastaden i Haninge med en totalyta om 10 600 kvadratmeter. Goda förbindelser med pendeltågsstation innebär en restid till Stockholms centrum under halvtimmen. Patrizias förvaltade tillgångar (AUM) i Norden uppgår för närvarande till cirka 17 miljarder kronor.
Publicerad den 14 Januari 2021

PATRIZIA har förvärvat bostadsfastigheten av Scandinavian Property Group (SPG). Fastigheten består av 189 moderna lägenheter i två byggnader samt en kommersiell enhet på bottenvåningen som hyrs ut till ICA. Byggnaden kommer att vara färdigställd i januari 2022.

Vegastaden är ett blomstrande område 18 kilometer söder om Stockholm. Kollektivtrafik knyter samman området med Stockholms centrum på mindre än en halvtimme med tåg. I närområdet finns Länna Köpcentrum och Port 73 med omfattande utbud av butiker och fritidsaktiviteter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska återuppväckt stationsområde få ett lyft

Bygg/Arkitektur Kommunens planer innehåller hundratals nya bostäder som ska förtäta de södra delarna av Rosengård. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY