Image

Pandox ingår förlikningsavtal – får 60 miljoner

Juridik Pandox har nått förlikning i en tvist med Nordic Choice Hospitality Group. Förlikningen innebär att Pandox ersätts med åtminstone 60 miljoner kronor.
Publicerad den 5 Juli 2015

Pandox har ingått ett förlikningsavtal med Nordic Choice Hospitality Group AS i en tvist hänförlig till krav avseende framtida hyresbetalningar enligt hyresavtal med lång löptid mot en hyresgäst som försattes i konkurs år 2013.

Enligt förlikningsavtalet och avtalet med konkursboet kommer Pandox att uppbära ersättning motsvarande åtminstone 60 miljoner kronor, vilket kommer att redovisas som övrig intäkt Fastighetsförvaltning i det tredje kvartalet 2015. Ersättningsanspråken har inte åsatts något värde i Pandox balansräkning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige