Image
Ulf Palmung, vd för Palmung Mellin.
Ulf Palmung, vd för Palmung Mellin. Bild: Palmung Mellin

Palmung Mellin köper fyra fastigheter

Transaktioner Palmung Mellin Fastigheter har via bolag förvärvat fyra fastigheter i Göteborgsområdet av Svedholm Förvaltning AB.
Publicerad den 14 Januari 2020

De fyra fastigheterna har en total uthyrningsbar yta på cirka 2 900 kvadratmeter och är belägna i Aröd, i Tuve, på Ringön och i Rollsbo. Fastigheterna är fullt uthyrda till verkstadskedjan Alltibil Västra Sverige AB. Hyreskontrakten har mer än fem års löptid i genomsnitt.

Alltibil startade sin verksamhet 1999 och har vuxit med ett antal nya etableringar sedan dess. Företagets verkstäder är i dag auktoriserade för Peugeot, Hyundai och Volvo men erbjuder ett helomfattande tjänsteutbud för samtliga bilmärken. Utöver verkstäderna bedriver bolaget även bilförsäljning och reservdelsförsäljning.

Palmung Mellin äger och förvaltar kommersiella fastigheter i strategiskt valda områden runt Göteborg. Bolaget grundades 1989 och fastighetsbeståndet innefattar i dagsläget cirka 58 000 kvadratmeter verksamhetslokaler samt ett kontorshotell.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY