Image

Palmgren om Kefren-auktionen: ”Intresset är jättestort”

Transaktioner Måndag den 3 oktober startar den stora Kefren-auktionen där nästan 150 fastigheter till ett värde av 4,3 miljarder kronor ska auktioneras ut. Anders Palmgren på Catella är finansiell rådgivare i processen och känner tillförsikt inför auktionen. - Det ser väldigt bra ut, säger han.
Publicerad den 15 Augusti 2011
Anders Palmgren. Bild: Catella. Bild: Catella
Anders Palmgren. Bild: Catella.

Med start måndag den 3 oktober ska 146 fastigheter auktioneras ut. Och nu börjar Catella se resultaten av sina marknadsföringsåtgärder där man bland annat lanserat en hemsida (www.kefrenproperties.se) där de 146 fastigheterna presenteras på ett utförligt sätt.
- Det ser väldigt bra ut, intresset är jättestort. Vi har en hög besöksfrekvens på hemsidan, faktum är att när vi mäter antal träffar så hamnar dessa fastigheterna mycket högre än Objektvisions fastigheter generellt. Ett skäl är förstås att vi annonserat i dags- och regionalpress, säger Anders Palmgren.

Vilka kommer köpa?
- Jag tror att det blir blir väldigt många olika köpare. Två tredjedelar av fastigheterna är små och ligger utspridda på många orter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter Serneke-beslutet – så ser styrelsen på bolagsnamnet

Bolag Sernekes styrelseordförande Jan Johansson berättar för Fastighetssverige om varför Ola Serneke inte får lämna bolaget helt och hållet – och hur de ser på en eventuell namnändring på bolaget efter huvudpersonens uppmärksammade forum-aktivitet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY