Image

Pallplats för BSK – för tredje året i rad

Event BSK Arkitekter låg återigen bakom ett av de tre kontoren som placerade sig på pallplats i Sveriges Snyggaste Kontor.
Publicerad den 29 November 2013

BSK Arkitekter låg bakom vinnarkontoret Dice i den första upplagan av tävlingen Sverige Snyggaste Kontor 2011.

2012 och 2013 har de legat bakom silvermedaljörernas kontor – Mojang och Vasakronan.

- Det är givetvis oerhört glädjande att vara i toppen av Sveriges Snyggaste Kontor för tredje året i rad. Vi arbetar hela tiden med att utforma arbetsplatser som både är varumärkesbyggande och som stödjer ett förändrat arbetssätt. Vår metod för aktivitetsbaserat arbete har gett oss flera tunga uppdrag och att våra projekt vunnit två silver och ett guld på tre år är ett kvitto på att vi gör våra kunder framgångsrika, säger Marco Checchi, affärschef på BSK Arkitekter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tvivlar Rost på experternas kontors-profetior

Bolag Coronaeffekten är tydlig då uthyrningsgraden minskade med sex procentenheter och Diös gav hyresrabatter motsvarande 24 miljoner kronor under årets andra kvartal. Vd:n Knut Rost sammanfattar den turbulenta perioden med stolthet och konstaterar att bolaget står väl rustat finansiellt. För Fastighetssverige berättar han även varför han delvis förkastar prognoserna om kontorsmarknadens framtida förvandling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY