Image

O’Learys till Tyresö Centrum

Uthyrning Newsec har tecknat ett tioårigt hyresavtal avseende drygt 550 kvadratmeter i Tyresö Centrum. De tidigare vakanta lokalerna kommer att färdigställas för O’Learys med planerad premiär i slutet av oktober. Tyresö Centrum som har en total uthyrbar area om cirka 29 000 kvadratmeter ägs sedan februari 2011 av CBRE Global Investors.
Publicerad den 28 Augusti 2012
Annons
Image

- Tyresö har länge saknat en träffpunkt med den inriktning som O’Learys har med en bra mix av sport, musik kombinerat med god mat och dryck. Dessutom förstärker det centrumets lunchutbud på dagtid. Det blir ett perfekt komplement till dagens 60-tal butiker och restauranger i Tyresö Centrum, och ligger i linje med planerna att bredda och stärka utbudet, säger Ari Raudasvirta, Centrumchef, Newsec Asset Management.
O’Learys i Tyresö Centrum kommer att drivas av bröderna Benjamin och Thomas Bahar som sedan tidigare med stor framgång driver samma koncept i Farsta Centrum och Haninge Centrum.
- Det är fantastiskt roligt att vårt koncept är så omtyckt och framgångsrikt att våra befintliga franchisetagare väljer att öppna fler restauranger. Vi önskar Benjamin och Thomas lycka till även i Tyresö och hälsar alla som bor i området varmt välkomnar till ännu en O’Learys, säger Wilhelm Vintilescu, vd för O’Learys Trademark.

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige