Image
Cecilia Burenby, Christian Berger, Mari Hultgren, Cecilia S Aldén och Reidar Svedahl diskuterar regionens stora framtidsfrågor på Branschens mötesplats i Östergötland den 30 januari i Värmekyrkan i Norrköping.
Cecilia Burenby, Christian Berger, Mari Hultgren, Cecilia S Aldén och Reidar Svedahl diskuterar regionens stora framtidsfrågor på Branschens mötesplats i Östergötland den 30 januari i Värmekyrkan i Norrköping.

Östergötland: Regionens viktigaste framtidsfrågor

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Den 30 januari arrangeras Branschens mötesplats i Östergötland. Förutom att starta upp det nya fastighetsdecenniet tillsammans med branschkollegor kan du skaffa dig en fördjupad bild av regionens viktigaste framtidsfrågor. Missa inte din plats, anmälan stänger i morgon fredag den 24 januari.
Publicerad den 23 Januari 2020

Fastighetsmarknadsdagen arrangeras torsdag den 30 januari i Värmekyrkan på Louis De Geer i Norrköping. Anmälan stänger i morgon fredag – säkra din plats här!

Mot slutet av dagen kommer en panel bestående av tunga företrädare för samhällsbyggnadssektorn, politiken och näringslivet att diskutera regionens viktigaste frågor.
Panelen består av:
Mari Hultgren (S), kommunalråd/vice ordförande samhällsbyggnadsnämnden, Linköping
Cecilia S Aldén, vd, Developing Design Sweden
Christian Berger, vd, Östsvenska Handelskammaren
Reidar Svedahl (L), kommunalråd, Norrköping
Cecilia Burenby (S), kommunstyrelsens ordförande, Mjölby

I övrigt bjuder Fastighetsmarknadsdagen Östergötland som vanligt på ett flertal djupa analyser, öppenhjärtiga intervjuer, panelsamtal och trendspaningar och nyckelfrågorna är naturligtvis – hur ser fastighetsåret 2020 ut, vad har det nya decenniet att bjuda på, och hur ser framtiden för Östergötlandsregionen ut?

Se hela programmet här.

Läs mer om de medverkande här.

Fastighetssverige och lokalnytt.se är arrangörer. Partners är Byggkoordinator/Arkitektgruppen/GKAK/A2H, Bixia, HomeQ och Mjölby Kommun.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2024

Var: Louis De Geer, Värmekyrkan, Norrköping

När: 24 januari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:





Partner:



Se film från ett tidigare år:



 

Mer från Fastighetssverige