Image
Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties.
Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties. Bild: Oscar Properties

Oscar: Utfallet i utbyteserbjudandet sämre än kommunicerat

Bolag Oscar Properties korrigerar ner utfallet i utbyteserbjudandet. Bolag går ändå vidare med det.
Publicerad den 28 November 2019

I måndags offentliggjorde Oscar Properties preliminärt utfall i utbyteserbjudandet, vilket indikerade att innehavare av cirka 50 procent av totalt antal preferensaktier i bolaget och cirka 60 procent av totalt antal preferensaktier av serie B i bolaget accepterat återköp.

Det har sedan kommit till Oscar Properties kännedom att det skett administrativa felsammanräkningar hos ansvarigt emissionsinstitut vid sammanställning av det preliminära utfallet och som medför en korrigering av det preliminära utfallet.

På onsdagen kommunicerade Oscar Properties att rätt siffror är att innehavare av 46 procent av preferensaktierna och 42 procent av preferensaktierna av serie B har accepterat.

Korrigeringen påverkar inte styrelsens beslut att frånfalla villkoret om att minst 70 procent av utestående preferensaktier respektive preferensaktier av serie B anmäls för utbyte och att genomföra utbyteserbjudandet och därmed är även villkoren för att genomföra företrädesemissionen fortsatt uppfyllda.

Utbyteserbjudandet fortsätter att löpa till och med den 2 december 2019. Slutgiltigt utfall förväntas offentliggöras omkring den 3 december 2019.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige