Image
Oscar Engelbert.
Oscar Engelbert.

Oscar Properties anställer fastighetschef och analytiker inför kommande expansion

Bolag Oscar Properties utser Erik Grass till fastighetschef för Oscar Properties och Fanny Algstedt som analytiker.
Publicerad den 9 Februari 2021

Erik Grass tillträder sin tjänst som fastighetschef för Oscar Properties under det andra kvartalet 2021. Erik har tidigare arbetat som fastighetschef på Kvalitena och Broadgate Asset Management, samt som förvaltningschef på Stendörren Fastigheter. Erik är utbildad civilingenjör på Kungliga Tekniska Högskolan med inriktning Lantmäteri, Mark och Fastighet.

Fanny Algstedt tillträder sin tjänst som analytiker under det andra kvartalet 2021. Fanny har tidigare arbetat på Tenzing Invest och JLL. Fanny är utbildad civilingenjör på Kungliga Tekniska Högskolan med inriktning Samhällsbyggnad.

– Vi kommer att ha stor nytta av den mångåriga erfarenhet som Erik och Fanny innehar och de kommer att få en viktig roll med tanke på den fas bolaget är inne i nu, med mål att expandera och bygga upp det nya Oscar Properties. säger Oscar Engelbert, vd Oscar Properties.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige