Image

Oscar hämtar CFO från Bonnier

Karriär Ingvor Sundbom blir ny CFO på Oscar Properties. Under en övergångsperiod kommer hon att arbeta parallellt med Jan Egenäs, som är tillfördnad CFO, innan han återgår till egen verksamhet.
Publicerad den 28 Januari 2015

Ingvor Sundbom kommer närmast från en befattning som CFO & Head of Transactions (M&A) på Bonnier Fastigheter AB, där hon varit i nära sju år.

Dessförinnan har hon haft olika befattningar som CFO och inom Corporate Finance med inriktning på fastighetssektorn.

- Ingvor har en solid kompetens och det rätta drivet för att passa det höga tempot i Oscar Properties. Hon kommer att komplettera vårt ledningsteam på ett mycket bra sätt och jag är glad att vi har kunnat göra en så stark rekrytering, säger Oscar Engelbert, vd för Oscar Properties.

Anders von Schéele lämnade Oscar Properties i höstas och sedan dess har Jan Egenäs varit tillförordnad CFO.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige