Image
Christer Holmén.
Christer Holmén. Bild: Svenska Hus

Ordförandebyte på väg i Svenska Hus

Bolag Svenska Hus ordförande Christer Holmén har avböjt omval.
Publicerad den 19 Februari 2021

Christer Holmén lämnar, efter fem år, sitt uppdrag som ordförande i Svenska Hus styrelse. Han kommer fortsatt att vara kvar i ägarbolaget Gullringsbo Egendomars styrelse och fortsatt vara aktivt involverad i koncernen.
– Jag vill tacka Christer för fem framgångsrika år. Christer har med ett stort engagemang, ständigt med företagets bästa i åtanke, lett Svenska Hus framåt. Med full energi har han agerat bollplank åt bolagets vd Daniel Massot och entusiasmerat övriga medarbetare. Christer fortsätter sitt engagemang i Gullringsbokoncernen som ledamot i Wangeskog och Gullringsbo Egendomar, säger Hans Eliasson, ordförande Gullringsbo Egendomar AB.

Christer Holmén kommer framöver att öka sitt engagemang i sina familjeföretag som utvecklats under de senaste åren.
– Det har varit fem stimulerande, lärorika och roliga år. Svenska Hus är ett unikt fint bolag, och jag är tacksam för det förtroende ägarna har visat mig att, tillsammans med övrig styrelse, fått ansvara för dess förvaltning och utveckling. Inte minst vill jag rikta ett speciellt tack för det engagemang, den kompetens och den lojalitet Svenska Hus samtliga medarbetare visat under denna period, säger Christer Holmén.

Ny ordförande för Svenska Hus kommer att kommuniceras inom kort.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige