Image

Optimal får totalförvaltningsuppdrag

Bolag Optimal får totalförvaltningsuppdraget för Mobilia Mantorp. Planerna är att handelsplatsen ska fördubblas i storlek från dagens 20 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta.
Publicerad den 25 Januari 2013
Kenneth Christensen Bild: Optimal
Kenneth Christensen

Mobilia ägs av norska Wahl Eiendom.

Uppdraget är en totalförvaltning, vilket innebär kontraktsförvaltning, ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning samt drift- och skötseltjänster.

- För oss är det ett naturligt steg, att växa med våra uppdragsgivare och med marknaden. Eftersom vi i dagsläget har hand om utvecklingen av den nya handelsplatsen, där planen är att uveckla och förädla minst 20 000 kvadratmeter handelsyta till, känns det naturligt att vi även hanterar förvaltningen av helheten. Det är vår första totalförvaltningskund, men helt säkert inte den sista, säger Kenneth Christensen, vd för Optimal.

- Optimal gör ett bra och spännande arbete för oss vad gäller utvecklingen av före detta Mobilia Mantorp och det känns både naturligt och tryggt att lägga totalförvaltningen av det som blir den nya handelsplatsen, Depot Mantorp, i deras händer, säger Pål Erik Christophersen, vd på Wahl Eiendom.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige