Image
Online Sverige hyr av Diös.
Online Sverige hyr av Diös. Bild: Diös

Online Sverige hyr av Diös

Uthyrning I nästan 20 år har Online Sverige erbjudit och utvecklat försäljning och service till andra företag i Umeå, Sverige och världen. Nu tar de nästa kliv i utvecklingen och flyttar till nya lokaler i Diös expansiva fastighet Thulehuset på Storgatan 38 i centrala Umeå. Lokalerna har under sommaren utvecklats och inflyttning sker omgående.
Publicerad den 14 Augusti 2020
Annons
Image

Online Sverige har kontor i Lund, Umeå och London och har cirka 150 heltidsanställda, omsätter ungefär 65 miljoner årligen inom försäljning, mötesbokning, digital CX och support samt hjälper företagets kunder med kund- och varumärkesanalyser.
– Det är jättekul att vi fortsätter vårt samarbete med Online Sverige och har anpassat nya moderna lokaler efterderas nya behov. Vi önskar de varmt lycka till i sitt fortsatta arbete, säger David Nygren, uthyrare, Diös.
– Under de senaste åren har vi genomgått en förändringsresa på vårt Umeåkontor och våra kunder finns idag framförallt inom bank, energi och försäkring. Från att ha varit ett extraarbete för ungdomar är vi i dag en mogen arbetsplats där vi tillsammans utvecklar våra tjänster. Det känns jätteroligt och inspierande att få bygga vidare på detta tillsammans med våra kunder och personal i nya lokaler i Thulehuset, säger Josefin Adolfsson, kontorschef, Online Sverige.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tankade insidern aktier i Diös

Bolag Styrelseledamoten Ragnhild Backman har fyllt på med fler aktier i Diös. Fastighetssverige når henne på telefon när hon befinner sig på Åre Business Forum. Här är bakgrunden till investeringsbeslutet och därför är Diös ett bättre val än de andra fastighetsföretagen: "Finns mycket spännande".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY