Image
Olofsson Invest köper i Skellefteå.
Olofsson Invest köper i Skellefteå. Bild: Skellefteå kommun

Olofsson Invest köper i Skellefteå

Transaktioner Olofsson Invest har via ett av sina dotterbolag, Tribo, köpt sex fastigheter, cirka 50 lägenheter, av Nordvestor Förvaltning i Skellefteå.
Publicerad den 17 Juni 2020
Annons
Image

Ytan är 3250 kvadratmeter.

– Vi är glada över att förvärva ett välskött bostadsbestånd i Skellefteå centrum. De flesta fastigheterna ligger i närhet av vårt befintliga bestånd vilket kommer möjliggöra en effektiv förvaltning, säger Philip Olofsson, fastighetschef, Tribo.

Olofsson Invest äger idag fastigheter i Skellefteå och Boden där de uthyrningsbara ytorna uppgår till cirka 49 000 kvadratmeter fördelat på drygt 650 lägenheter och lokaler.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige