Image
I kvarteret Väven, i anslutning till Wallenstam Arena i Mölnlycke Fabriker öppnar O’Learys till hösten.
I kvarteret Väven, i anslutning till Wallenstam Arena i Mölnlycke Fabriker öppnar O’Learys till hösten. Bild: Liljewall

O’Learys öppnar i Mölnlycke Fabriker

Uthyrning Precis intill Wallenstam Arena i Mölnlycke Fabriker öppnar O’Learys till hösten. På 540 kvadratmeter erbjuds gästerna en helhetsupplevelse inom eatertainment.
Publicerad den 3 Maj 2022

O’Learys öppnar en sportbar/restaurang till hösten på Viola Gråstens plats/Sporttorget i det nya bostadsområdet Mölnlycke Fabriker som växer fram i genuin bruksmiljö med gott om sporthallar, en ny arena och kommersiell verksamhet.
– Det här är en fantastiskt fin pusselbit i helheten som vi har skapat i Mölnlycke Fabriker med alla nya hem och sportaktiviteter i de nya hallarna samt i arenan. Det blir som ett stort sportkluster i området, där O’Learys passar in helt perfekt, säger Marina Fritsche, vice vd och regionchef för Wallenstam i Göteborg.

– Det ska bli riktigt kul att starta upp O’Learys till hösten. Det har länge saknats ett ställe att umgås, kolla sport och göra andra sociala aktiviteter. Lokalen känns helt perfekt och kommer ha plats för cirka 200 sittande gäster med en härlig uteservering i söderläge, säger Mikael Beckman på O’Learys Mölnlycke.

O’Learys har funnits sedan 1988 och har idag fler än 110 restauranger i 14 länder. Verksamheten ägs av Social Eatertainment Group som planerar för dubbelt så många O’Learys runt om i världen under de närmsta åren.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige