Image

Olav Thon väljer Incit

Bolag Olav Thon Gruppen har i konkurrens med sju andra fastighetssystem valt Incit Xpand. Företaget kommer att använda systemet i arbetet med förvaltning, drift och underhåll.
Publicerad den 4 Februari 2015
Göran Johansson. Bild: Incit
Göran Johansson.

Förvaltningen av den stora fastighetsportföljen kräver ett effektivt system som kan växa med företaget. Valet av fastighetssystem är därför något som Olav Thon Gruppen lade ner mycket tid och energi på.

Samarbetet är igång och inleds med ett antal anpassningar utifrån Olav Thon Gruppens behov. Verksamheterna i Norge och Sverige kommer att använda Incit Xpand.

– Det är otroligt prestigefyllt att Olav Thon Gruppen väljer Incit Xpand. Vi väldigt stolta över att en av Norges största och skickligaste fastighetsägare anser att vårt system bäst uppfyller deras högt uppställda krav, säger Göran Johansson, vd för Incit.

– Vi är imponerade av den skicklighet som genomsyrar Olav Thon Gruppen. De har väl genomtänkta strategier för att få sina verksamheter att blomstra. Min förhoppning är att Incit Xpand ska bidra starkt till vår nya kunds fortsatta expansion, säger Göran Johansson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige