Image

Ola Serneke prisad som Årets Affärsnätverkare

Event Sernekes grundare och vd Ola Serneke har vunnit pris som Årets Affärsnätverkare 2015. Bakom utmärkelsen står det globala affärsnätverket BNI.
Publicerad den 10 Februari 2016
Gunnar Selheden och Ola Serneke. Bild: Serneke
Gunnar Selheden och Ola Serneke.

Priset delades ut under en gala på Berns Salonger i Stockholm på tisdagen.

Årets Affärsnätverkare är ett årligt, återkommande event där den som bäst använder nätverkande som en viktig metod för att skapa affärer premieras. Juryn utsåg först åtta finalister och Ola Serneke till vinnare med motiveringen:

”Ola Serneke är nytänkande och en starkt engagerad entreprenör. Han är nätverkande i näringslivet och närvarande i många sammanhang. Allt Ola företar sig gör han med stor energi vilket förmodligen är en av orsakerna till att han drar så många bra medarbetare till sig. Få är så målmedvetna och framtidsplanerna slår de flesta andra i vårt land”.

– Att skapa personliga kontakter och omge sig av kompetenta människor är en förutsättning för att lyckas i såväl affärsvärlden som privat. Priset som Årets Affärsnätverkare blir ett sorts bevis på detta, det är naturligtvis väldigt hedrande att vinna den här utmärkelsen, säger Ola Serneke.

– Ola Sernekes vinst i Årets Affärsnätverkare är ett utmärkt exempel på hur man kan strategiskt utveckla och bygga en verksamhet till något riktigt stort genom att använda sig av affärsnätverkande på ett klokt sätt, säger Gunnar Selheden, juryordförande och vd på BNI.

Juryn består av bland andra Ola Lauritzson, Therese Albrechtsson, Mia Törnblom, Bicky Chakraborty och Michael Issa.

Tidigare vinnare av priset är bland andra Isabella Löwengrip och David Lega.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige