Image

Offentliga Hus köper i Nacka

Transaktioner Offentliga Hus, ett av de före detta politikerna Mats Hulth och Ulf Adehlsons bolag, köper en fastighet i Nacka av Ica Fastigheter.
Publicerad den 7 Juni 2012

Fastigheten är belägen intill Ica Maxi i Nacka.

- Vi ser mycket stor utvecklingspotential på den befintliga fastigheten. Ica Maxi, Nacka, är en av de stormarknader som omsätter mest i hela landet och det behövs bostäder och skolor i området eftersom Nacka växer så kraftigt. Dessutom ska tunnelbanan förlängas och det kommer att bli en station i den absoluta närheten. Vilken typ av exploatering det än blir kommer det även att gynna Ica, som har varit en mycket bra samarbetspartner under hela resan. Vi räknar med att göra fler gemensamma affärer, säger Erik Adehlson, vd för Offentliga Hus.

Adehlson och Hulth står också bakom bland andra Konkret Fastighetsutveckling AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige