Image

Offentliga hus köper i Karlstad

Transaktioner Offentliga Hus köper fastigheten Landstingshuset i Karlstad om cirka 10 000 kvadratmeter. Säljare är Catella Real Estate AG KAG.
Publicerad den 24 Oktober 2013
Erik Adelsohn. Bild: Offentliga Hus
Erik Adelsohn.

Fastigheten har en total uthyrningsbar yta om cirka 10 100 kvadratmeter vilka hyrs till fullo av Landstinget i Värmland.

- Vi har sedan tidigare ett bra samarbete med Landstinget i Värmland, som är en av våra viktigaste hyresgäster. Landstingshuset är en kontorsbyggnad med hög trivselfaktor vilken är uppskattad av de 350 anställda som arbetar där. Affären är strategiskt rätt för både oss och Landstinget givet våra övriga hyresrelationer och fastighetens geografiska läge, säger Erik Adelsohn, vd på Offentliga Hus.

Advokatfirman Glimstedt har varit rådgivare till Offentliga Hus. Leimdörfer och Kilpatrick Townsend var rådgivare till Catella Real Estate AG KAG i affären.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige