Image

Odd Molly öppnar sin första outlet

UTHYRNING I fredags öppnade Odd Molly sin första outlet, på Freeport i Kungsbacka.
Publicerad den 17 Maj 2010

- Att öppna en egen outlet är ytterligare ett steg i vår satsning på att stärka varumärket med ett urval egna butiker. Vi ser fram emot att erbjuda varor från tidigare kollektioner och även sälja vissa prover som inte funnits på marknaden. Vi tycker att Freeport representerar hög klass och bra kvalitet, och tror att denna outlet kan erbjuda mycket härligt till våra kunder med en mix av varumärken där Odd Molly passar in, säger Odd Mollys vd Christina Tillman.

Odd Molly startades 2002 av designern Karin Jimfelt-Ghatan och Per Holknekt. Varumärkets produkter kännetecknas av vacker, personlig och modig design i kombination med hög kvalitet och en tydlig profil. Odd Molly är positionerat i det övre mellanprissegmentet.

- Vi är väldigt stolta över att förstärka vår handelsplats med en Odd Molly Outlet. Vi tror att Odd Molly-butiken kommer att ha en bas av väldigt lojala kunder som känner och följer sitt varumärke. Utöver dessa kommer många nya kunder hitta ett nytt varumärke att älska nu när vi kan erbjuda dessa tidlösa produkter till outletpris, säger Carina Strand, marknadschef på Freeport i Kungsbacka.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige