Image
En Willys Hemma etableras på Nya Altplatsen i Högsbo.
En Willys Hemma etableras på Nya Altplatsen i Högsbo. Bild: Tyréns

Odalen tar Willys till Nya Altplatsen

Uthyrning En Willys Hemma-butik etableras hos Odalen Fastigheter på Nya Altplatsen i Högsbo, Göteborg.
Publicerad den 22 September 2021
Annons
Image

Butiken kommer att öppna i en helt ny fastighet där en tidigare byggnad nu har rivits. I bottenvåningen är tanken att flera kommersiella aktörer ska husera, varav Willys Hemma blir en. I övriga byggnaden kommer det uppföras ett äldreboende och flera nya hyresrätter. Lokalen som Willys Hemma öppnar i är på cirka 1 000 kvadratmeter och butiken väntas preliminärt öppna i början av 2024.

Det är Odalen Fastigheter som utvecklar fastigheten och projektet ingår i Göteborgs storsatsning Bostad 2021. Syftet med den nya bebyggelsen är att skapa en dynamisk och modern mötesplats med stort serviceutbud. Byggnationen förväntas stå klar under fjärde kvartalet 2023.

– Vi ser stor potential för Willys Hemma-butiken på Altplatsen i Göteborg, som kommer öppna i ett område i stor utveckling och tillväxt med bra närområden. Willys Hemmas erbjudande, med låga priser och breda sortiment i bostadsnära lägen, kommer att bli ett uppskattat inslag i detta spännande område, säger Tor Gullberg, etableringschef på Willys.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Odalen Fastigheter på Branschguiden

Odalen Fastigheter är ett långsiktigt fastighetsutvecklingsbolag med affärsidé att i tidiga skeden driva planprocesser i nära dialog med kommuner, hyresgäster och samarbetspartners. Härigenom skapar vi äldreboenden med hemkänsla och en boendemiljö i byggnader av högsta kvalitet.

Odalens vision är att vara en förebild inom segmentet och att alltid ligga i framkant vad gäller kvalitet, välbefinnande och teknisk utveckling. Genom ett starkt engagemang och lyhördhet tillsammans med offentliga och privata aktörer skapar vi mervärden som i slutändan kommer de enskilda hyresgäs...

Läs mer om Odalen Fastigheter på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY