Image

Nytt Wellness Center öppnar hos Castellum

Uthyrning Wellness Center öppnar 2 300 kvadratmeter hos Castellum i Jönköping.
Publicerad den 24 Oktober 2018

Fastighetsbolaget Castellums lagerlokal Vilan 7 utmed Huskvarnavägen har omvandlats till ett Wellness Center på 2 300 kvadratmeter med padelbanor, gym och hot yoga.

– Lokalen ligger i ett toppenläge men tillgängligheten har inte varit den bästa för att fungera som en lagerlokal. Det krävdes något annat för att få ihop helheten. Efterhand har den ena pusselbiten efter den andra fallit på plats och vi kan nu stolt presentera ett komplett Wellness Center, säger Lena Emilsson och Patrik Melin som har ansvarat för uthyrningarna på Castellum i Jönköping.

I fastigheten inryms Jönköpings Padelcenter, som förutom tre toppmoderna padelbanor innehåller shop och konferenslokal. Anläggningen är den första i Skandinavien som har en World Padel Tour bana. Gymmet i fastigheten drivas av de tidigare HV71-spelarna Teemu Laine och Björn Melin som jobbar mycket med personlig träning. I fastigheten har även Jönköpings största yogastudio Yoga Beat slagit upp portarna och erbjuder cirka 24 yogaklasser i veckan och möjlighet till Hot yoga, i ett 37 grader uppvärmt rum med infravärme. För cykelfantasterna finns Öster Cykel som drog igång sin verksamhet redan 1979. I de nya lokalerna hoppas de kunna bredda sin kundkrets.

– Vi har en jättetrogen kundkrets, framförallt tävlingscyklister, elitmotionärer och motionärer. Vi vill hålla kvar dem, men även hitta de som köper någon cykel att ha till skolan eller som pendlarcykel, säger butiksägaren Tommy Skagert.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige