Image

Nytt restaurangkoncept till Göteborg

Göteborg I Wallenstams K-märkta lokaler på Kungsportsavenyen 1 har nu den första Oliviarestaurangen i Sverige öppnat. Gamla murväggar, takvalv och känslan av att röra sig i en labyrint förstärks genom eldstäder, levande ljus och dämpad belysning.
Publicerad den 15 December 2018
Restaurang Olivia på Kungsportsavenyen 1 i Göteborg. Bild: Wallenstam
Restaurang Olivia på Kungsportsavenyen 1 i Göteborg.

– Vi är väldigt glada att äntligen ha öppnat Olivia i Sverige och Göteborg. När vi först bestämde oss för att korsa gränsen var Göteborg vårt första val och Avenyn 1 helt rätt adress. Alla våra restauranger utgår från ett gemensamt koncept men tema väljs utifrån våra favoritstäder i Italien. För vår restaurang på Avenyn 1 har vi inspirerats av Neapel och utlovar italiensk puls med pizzabagaren väl synlig i rummet, säger Tone Wicklund-Hansen, vd för Oliva restauranger.

Olivia slog upp dörrarna första gången i Oslo i 2006, med en restaurangmeny som senare har blivit kärnan med stenugnsbakad, tunn pizza, klassiska pastarätter, antipasti, sallader, soppor, kött och klassiska italienska desserter.

Stephanie Jahn, Operation Manager på den nya restaurangen har tidigare arbetat på Olivia i Oslo under 6,5 år.
– Vi har haft en väldigt fin start här och ser fram emot att nu servera göteborgaren äkta italiensk matglädje i en härlig miljö

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige