Image
Bibliotekstan 200
Bibliotekstan 200 Bild: Hufvudstaden

Nytt restaurangkoncept öppnar i Bibliotekstan

Uthyrning Brasseriegruppen öppnar i slutet av november nya restaurangkonceptet Pas D’Art i hörnlokaler på Biblioteksgatan 6 i Bibliotekstan.
Publicerad den 29 Oktober 2019

– Det känns väldigt roligt att få presentera ett helt nytt bistronomiskt koncept på Stockholms krogscen. Etableringen av Pas D’Art blir ett viktigt inslag i vår strategi att utveckla Bibliotekstan till Stockholms självklara mötesplats. Bibliotekstan erbjuder det bästa inom svenskt och internationellt mode kombinerat med intressanta och levande restaurangupplevelser, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige