Image

Nytt lekland till Örebro

Uthyrning Andy’s Lekland öppnar i början av 2017 ett 4 000 kvadratmeter stort lekland i Marieberg, Örebro.
Publicerad den 28 April 2016
Andy's Lekland öppnar i början av 2017. Bild: Andy´s Lekland
Andy's Lekland öppnar i början av 2017.

Andy’s Lekland erbjuder en stor variation av lekupplevelser, bland annat studsmattor, rutschkanor och hinderbanor. Ett stort fokus ligger också på aktiviteter för kreativt skapande och lekfullt lärande. Leklandet får även en restaurang med inriktning på ekologisk, nyttig och god mat.

– Vi brinner för att ge alla barn och deras vuxna mer lek i livet, och det känns enormt roligt att få ge alla örebroare detta. Föräldrar är rätt vana med hur lekland brukar vara och vilken nivå de brukar hålla. Vi är stolta över att erbjuda lekland av en helt annan kvalitet, både när det gäller attraktioner, dekoration och tematisering, restaurang och kalas, säger Patrik Engman, vd för Andy’s.

Öppningen av Andy’s i Örebro är början av en kraftig expansion, både i Sverige och Europa. I dagsläget planeras ett 20-tal nya lekland i Sverige. I december öppnar Andy’s i Valbo, Gävle och kort därpå Andy’s i Marieberg.

– Vi har länge velat hitta en bra lokal i Örebro. När vi tittat på vad som erbjuds i området så finns inget som kommer i närheten av detta. Vi ser fram emot att kunna erbjuda alla barn och deras vuxna framtidens lekland, säger etableringschef Klaus Scherrer.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige