Image
Stina Lindh Hök.
Stina Lindh Hök. Bild: Nyfosa

Nyfosa kompletteringsköper i Hässleholm

Transaktioner Nyfosa har förvärvat två lager- och industrifastigheter belägna i Hässleholm till ett värde om cirka 76 miljoner kronor. Fastigheterna kompletterar Nyfosas befintliga bestånd i regionen och bidrar med starka kassaflöden.
Publicerad den 3 November 2020

De två fastigheterna har en yta om totalt 10 398 kvadratmeter med ett årligt hyresvärde om cirka 6,9 miljoner kronor. Största hyresgäst är Postnord Sverige och genomsnittlig återstående avtalstid uppgår till 4,9 år. Fastigheterna är fullt uthyrda. Tillträde sker under november 2020.
– Det är viktigt för oss att också göra dessa lite mindre affärer. I detta fall förvärvar vi moderna fastigheter med stabila kassaflöden och lång genomsnittlig avtalslängd i en region där vi redan har närvaro, kommenterar Stina Lindh Hök, vd för Nyfosa.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige