Image
Areim har skrivit kontrakt med två restauranger i korsningen Scheelegatan/Fleminggatan i Stockholm.
Areim har skrivit kontrakt med två restauranger i korsningen Scheelegatan/Fleminggatan i Stockholm. Bild: Areim

Nya restauranger till Areim på Kungsholmen

Uthyrning När Areim öppnar Kungsholmens nya knutpunkt i oktober 2019 erbjuds boende och de som jobbar i närheten två nya restauranger att äta på.
Publicerad den 18 Juni 2019
Annons
Image

Både Holy Greens och Itamae har valt att etablera sig hos Areim i korsningen Scheelegatan/Fleminggatan på Kungsholmen i Stockholm.

– Nu har vi tagit nästa steg i att utveckla Kungsholmens nya knutpunkt. Det känns väldigt bra att, utöver den service i form av Ica Kvantum, Systembolaget, Sats och Apotek Hjärtat som redan är klara, även kunna erbjuda restauranger. Den 2 oktober i år slår vi upp dörrarna för en plats som kommer att skapa liv i den här delen av Kungsholmen och som förenklar vardagen för många, säger Erik Ullsten, ansvarig för fastigheten hos fastighetsägaren Areim.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Erik Selin om SBB:s bud på Hemfosa – och sitt snabba aktieklipp

Bolag Under oktober månad köpte Erik Selin 480 000 aktier i Hemfosa, till ett värde av cirka 50 miljoner kronor. För Fastighetssverige berättar branschprofilen hur han ser på sitt snabba klipp – och SBB:s bud på Hemfosa.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY