Image

Nya restauranger på Stockholms centralstation

Uthyrning Nya Boston Grill och ombyggda O’Learys invigs i dag på Stockholms centralstation.
Publicerad den 9 Mars 2016
Annons
Image
Boston Grill invigs. Bild: SSP
Boston Grill invigs.

– Med spännande och inbjudande restauranger ges ett varierat och underhållande utbud på Stockholms centralstation. På Boston Grill sitter gästerna ned i en rogivande miljö med god mat och tillhörande dryck. På O’Learys finns stämningen och sporten. Båda restaurangerna är sköna oaser i stationsmiljön för möten mellan människor, säger Lars Edengréen, vd för SSP Sverige.

– Stockholms Centralstation är en av Sveriges största mötesplatser där de som reser, arbetar, bor och besöker Stockholm kan mötas över god mat och dryck. Boston Grill och O’Learys bidrar till den varierade mix som förstärker upplevelsen på stationen, säger Kerstin Gillsbro, vd för Jernhusen.

O’Learys öppnade 2005 i lokalerna och har nu byggts om och gett plats till Boston Grill som öppnade i december 2015.

– Vi är mycket stolta att finnas på Stockholms Centralstation med både O’Learys som är ”Your Second Living Room” och med Boston Grill som erbjuder matupplevelser i toppklass med varm och personlig service, säger Christian Bellander, tillförordnad vd för O’Learys Trademark, franchiseorganisationen bakom koncepten.
Invigningen sker i dag den 9 mars klockan 16.00.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ett år av saknad – så förvaltar Utopia arvet efter Emma Jonsteg

Bolag Den 29:e februari 2020 somnade Emma Jonsteg in efter en längre tids kamp mot cancer. Hon lämnade ett stort tomrum efter sig i arkitekt-Sverige men hennes ande lever fortsatt vidare hos Utopia. Mattias Litström, kreativt ansvarig och medgrundare av Utopia Arkitekter, berättar om sin vän och kollega, sorgen efter hennes bortgång och om arbetet med att förvalta arvet efter henne. – Emma är en ytterst levande figur även fast hon är borta, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY