Image

Nya marknadsföringskanaler för fastighetsägare

Bolag I dag får Sveriges fastighetsägare tre nya kanaler att marknadsföra sina lediga lokaler på. - Det här blir ytterligare ett användbart skyltfönster för fastighetsägarna att visa upp sina vakanser i, säger Johan Bäckman, försäljningschef på Lokalnytt.
Publicerad den 28 April 2011
Johan Bäckman, försäljningschef på Lokalnytt. Foto: Emma Granberg. Bild: Emma Granberg
Johan Bäckman, försäljningschef på Lokalnytt. Foto: Emma Granberg. I dag lanserar Lokalnytt tre helt nya regionala sajter. Bild: Lokalnytt. Bild: Lokalnytt
I dag lanserar Lokalnytt tre helt nya regionala sajter. Bild: Lokalnytt.

Lokalnytt sjösätter i dag ett helt nytt koncept för marknadsföring av lediga lokaler. Det handlar om tre unika regionala sajter – lokalerstockholm.se, lokalergöteborg.se och lokaleroresund.se. Varje regional sajt blir skräddarsydd för respektive region med bland annat regionala hyres- och vakansanalyser samt regionala fastighetsnyheter i samarbete med Fastighetssverige.
- Vi har jobbat med det här projektet under en längre tid så nu känns det fantastiskt roligt att äntligen kunna erbjuda alla våra kunder med webbkonto på lokalnytt.se tre helt nya extra marknadsföringskanaler för deras vakanser. Och det helt kostnadsfritt dessutom, säger Johan Bäckman.

Rent praktiskt går det till så att den fastighetsägare med webbkonto på lokalnytt.se som lägger ut en vakans i till exempel Stockholm även får den marknadsförd på lokalerstockholm.se.
- Det här kommer att ske helt automatiskt, alltså inget merarbete. Det blir bara ännu mer marknadsföring av de lediga lokalerna, säger Johan Bäckman.

I och med lanseringen breddar Lokalnytt sitt erbjudande ytterligare.
Sedan tidigare har man magasinet Lokalnytt i Stockholm, Göteborg och Öresund, lokalnytt.se, mobilsajten m.lokalnytt.se, TM där man kartlägger företagens flyttbehov och levererar flyttleads till fastighetsägarna, kommunkonto där kommuner presenterar lediga lokaler i sin region och sökmotor där fastighetsägare presenterar lediga lokaler på sina egna hemsidor med hjälp av Lokalnytts teknik.
I och med lanseringen av de regionala sajterna är nu utbudet i det närmaste komplett.
- Nu har vi utan tvekan Sveriges bredaste utbud för marknadsföring av lediga lokaler, säger Johan Bäckman.

På Lokalnytt slår man sig dock inte till ro i och med lanseringen av de regionala sajterna, man har mycket på gång framöver.
- Vi har fortsatt fullt fokus på webbutveckling och kommer framöver att presentera ytterligare spännande nyheter som förenklar och förbättrar marknadsföringen av lediga lokaler för fastighetsägarna, säger Johan Bäckman.

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspr...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige