Image
Umami Park.
Umami Park. Bild: Wallenstam

Nya kontorsytor klara för Wallenstam

Bygg/Arkitektur Första kontorsytorna i centrumkvarteret i Wallenstams Umami Park i Sundbyberg står nu redo.
Publicerad den 11 Augusti 2020

Kontorsytorna i det så kallade Centralkvarteret har renoverats med hållbarhet i fokus och kan hyras som antingen skräddarsydda kontor efter företags behov eller nyckelfärdiga kontor med eller utan möbler, inflyttningsklara från dag ett.
– Med Centralkvarterets renovering och utveckling i Umami Park har kontorsytorna här förvandlats till yteffektiva kontorsytor med en öppen och flexibel layout samt stort ljusinsläpp och fantastisk utsikt. Tillsammans med områdets fortsatta utveckling med gröna pocketparker, utegym och nya, levande mötesplatser skapar vi ett område utöver det vanliga för såväl företag som boende, säger Mathias Aronsson.

Utöver kontorsytorna är även 85 lägenheter för klara genom bostadskonceptet Umami easy living.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige