Image

Nya hyresgäster till Humlegården på Blasieholmen

Uthyrning Bland de nya företagen som välkomnas finns bland annat Amrop, Handelsbanken samt Wallin & Partners.
Publicerad den 18 April 2018
Käpplingeholmen 3 på Nybrokajen i Stockholm blir ny adress för Handelsbanken. Bild: Gustav Kaiser
Käpplingeholmen 3 på Nybrokajen i Stockholm blir ny adress för Handelsbanken.

Efterfrågan på kontorslokaler i Stockholm är fortsatt stor och uthyrningsgraden i Stockholms innerstad är historiskt hög. Humlegården äger och förvaltar över femtio fastigheter i området och i beståndet finns bland annat tre fastigheter på Blasieholmen, som nu är fullt uthyrda.

På Blasieholmsgatan 3, i en fastighet med anor från 1890-talet, har advokatbyrån Wallin & Partners tillträtt sina nya lokaler om 350 kvadratmeter och ett konsultföretag har etablerat ett kontor om 475 kvadratmeter. I fastigheten intill, på Blasieholmsgatan 5, tillträder chefsrekryteringsföretaget Amrop AB sina nya lokaler den 1 juni. Lokalerna omfattar cirka 400 kvadratmeter. I kvarteret äger Humlegården även en fastighet på Nybrokajen 5, där Handelsbanken har valt att teckna avtal avseende lokaler om 445 kvadratmeter.

– Vi ser ett stort intresse för våra lokaler och läget på Blasieholmen är särskilt attraktivt då det kombinerar närheten till vatten och grönska med ett centralt läge. En gemensam nämnare för de nya hyresgästerna är att de alla ser lokalen och läget som en viktig faktor, både i mötet med kunder och partners men även för att attrahera talang, säger Peter Lind, fastighetschef på Humlegården.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige