Image

Nya Grandab har fått sitt första uppdrag

Bolag Sveafastigheter ingår samarbete med nystartade Grandab Management gällande framtida investeringar samt Asset Management av Sveafastigheters fastighetsbestånd i Göteborgsregionen.
Publicerad den 28 Augusti 2013
Mikael Hasselberg. Bild: Grandab
Mikael Hasselberg. Johanna Skogestig. Bild: Sveafastigheter
Johanna Skogestig.

Grandab Management kommer aktivt söka efter lämpliga förvärvsobjekt samt arbeta med utveckling och förädling av Sveafastigheters existerande bestånd i Torslanda.

Sveafastigheters förhoppning är att genom samarbetet med Grandab Management utöka sin närvaro i regionen, genom förvärv av attraktiva fastigheter med potential till värdeökning.

– Vi ser fram emot ett givande samarbete med Grandab Management, vars företrädare har en gedigen bakgrund inom fastighetssektorn. Vår modell för Asset Management, som bygger på samarbete med duktiga och drivna lokala entreprenörer, har visat sig mycket framgångsrik historiskt och vi fortsätter skapa nya samarbeten med denna typ av aktörer, säger Johanna Skogestig, chef för den svenska verksamheten på Sveafastigheter.

– Det känns kul och spännande att få Sveafastigheters förtroende. Sveafastigheter har ett starkt track record och är en ledande aktör i branschen. Vi satsar nu, med full kraft, på att utveckla fastigheterna i Torslanda. Dessutom hoppas vi snart kunna göra gemensamma investeringar och letar efter intressanta förvärv säger Mikael Hasselberg, partner i Grandab Management.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Linköpings expansiva planer – helt ny stadsdel

Bygg/Arkitektur Planerna på en helt ny stadsdel i Linköping blir nu allt mer konkreta. Första etappen ska resultera i en stadsdelsnod med innerstadslik bebyggelse som kommer ge ett stort tillskott av bostäder till den expansiva staden. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY