Image
På grund av den ökande smittspridningen har ett antal mötesplatser flyttats fram ytterligare. "Din hälsa kommer i första hand", säger Rolf Andersson, vd på Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Nordic Property News.
På grund av den ökande smittspridningen har ett antal mötesplatser flyttats fram ytterligare. "Din hälsa kommer i första hand", säger Rolf Andersson, vd på Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Nordic Property News.

Nya datum för vårens seminarier – igen

Event Som ett resultat av den fortsatta virusspridningen har Fastighetssverige och lokalnytt.se valt att flytta fram vårterminens mötesplatser ytterligare. Se alla nya datum här nedan.
Publicerad den 27 November 2020

För Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News är våra besökares, talares, samarbetspartners och kollegors hälsa det absolut viktigaste. Därför har vi valt att ytterligare senarelägga ett antal inplanerade mötesplatser i vår.

– I och med den ökade smittspridningen och det allmänt känsliga läget väljer vi att inte chansa utan flyttar fram flera av våra populära mötesplatser till ett senare tillfälle. Som jag sagt tidigare; allt handlar om sunt förnuft – din hälsa kommer först, säger Rolf Andersson, vd på Fastighetssverige, Lokalnytt.se och Nordic Property News.

Lokalnytt.se, Fastighetssverige och Nordic Property News ser som en av sina viktigaste uppgifter att tillsammans med branschen erbjuda mötesplatser där branschkollegor kan träffas, utbyta erfarenheter och där nya affärer kan få sin grogrund.
Det är vår absoluta övertygelse att fortsätta det arbetet och vi hoppas du vill vara med oss på den resan – utan dig blir det inga mötesplatser.

Här är de nya datumen för fastighetsbranschens mötesplatser i vår:

Torsdag 11 mars
Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Hålls på Malmö Live
Anmäl dig här

Torsdag 18 mars
Lokalmarknadsdagen
Hålls på Posthotellet i Göteborg
Anmäl dig här

Onsdag 24 mars
Stora Kontorsdagen
Hålls på Grand Hotel i Stockholm
Anmäl dig här
(Vinnaren av Sveriges Snyggaste Kontor 2020 presenteras)

Onsdag 31 mars
Fastighetsmarknadsdagen Jönköping
Hålls på Elite Stora Hotellet
Anmäl dig här

Torsdag 15 april
Fastighetsmarknadsdagen Östergötland
Hålls på Konsert & Kongress (Garden) i Linköping
Anmäl dig här

Torsdag 29 april
Stora Bostadsdagen GBG
Hålls på Posthotellet i Göteborg
Anmäl dig här

Torsdag 6 maj
Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering/Förvaltning
Hålls på Epicenter i Stockholm
Anmäl dig här
Årets Tekniska Förvaltare utses! Nominera din favorit här
(Senast fredag 23 april)

Torsdag 3 juni
Stora Retaildagen
Hålls på Scandic Continental (Vasagatan) i Stockholm
Anmäl dig här

På våra seminarier kan du känna dig mer trygg än på många andra platser; det finns relevant skyddsutrustning såsom handsprit och munskydd tillgängligt, vi möblerar med generöst utrymme enligt gällande regler och rekommendationer och städ-/hygienrutiner kring alltifrån toaletter till all kost som serveras är maximalt förhöjda.
Dessutom är din anmälan fullt ombokningsbar fram till midnatt dagen före eventet vilket gör att du kan känna dig helt trygg i att boka din plats redan nu.
Vi känner oss säkra på att kunna erbjuda branschens bästa mötesplatser även 2021 – vi är redo och hoppas få se dig på våra mötesplatser i vår!

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige