Image

Nya aktörer till Avenyområdet

Uthyrning Johan & Nyström öppnar en konceptbutik i Convendumhuset på Avenyn och på Teatergatan öppnar Isabelle, en systerrestaurang till vinbaren Juan Font på samma gata. Dessutom flyttar Espressohouse in på Avenyn 4 och i början av nästa år öppnar M Room en barbershop på Teatergatan.
Publicerad den 3 November 2017
Johan och Nyströms butik på Norrlandsgatan 20 i Stockholm. Bild: Wallenstam
Johan och Nyströms butik på Norrlandsgatan 20 i Stockholm.

– Vi är glada över att kunna vara med och bidra till fler unika mat- och kaffeupplevelser i Avenyområdet, hjälpa fler befintliga hyresgäster att utvecklas och expandera i våra lokaler och samtidigt kunna välkomna nya starka varumärken och aktörer till Göteborg och Avenyområdet, säger Peder Wahlgren, affärsområdeschef för Wallenstam.

En av de nya etableringarna är Johan & Nyström, som i december öppnar en ny konceptbutik vid Convendumhuset på Avenyn.

– Vi har länge varit intresserade av att öppna konceptbutiker i Göteborg, inte minst för att vi har ett gäng riktigt sköna återförsäljare som har inspirerat oss att älska Göteborg och fatta att det mer än någonsin är en stad på gång, säger Johan Damgaard, grundare och kreativ ledare på Johan & Nyström.

På Teatergatan 22 öppnar restaurangen Isabelle. Utöver kaffe och kulinariska upplevelser kommer även barbershopen M Room att öppna i området.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige