Image

Ny vice vd på SKB

Karriär Stockholms Kooperativa Bostadsförening utser Joakim Wernersson till vice vd.
Publicerad den 9 Februari 2018
Joakim Wernersson. Bild: Thomas Hjertén
Joakim Wernersson.

SKB har satt en ny organisation för att stärka verksamhetens konkurrenskraft och möta morgondagens förväntningar. I samband med det tillsätts Joakim Wernersson som vice vd.

– SKB föddes för över hundra år sedan ur viljan att tillsammans skapa ett bättre boende i ett snabbt växande Stockholm, det driver oss fortfarande. Men omvärlden förändras i snabb takt och under det gångna året har vi gjort ett omfattande strategiarbete för att på bästa sätt ta tillvara på framtidens möjligheter och möta utmaningarna. Därför har bland annat SKB:s ekonomi- och finanschef Joakim Wernersson utsetts till vice vd, säger Eva Nordström, vd på SKB.

– Med vår nya strategi på plats, ser jag fram mot att vara med och bygga verksamheten framåt och se till att strategin blir verklighet, säger Joakim Wernersson.

Den organisatoriska förändringen får i övrigt fokus på kommunikation, digitalisering och affärsutveckling.

– Utmaningarna vi står inför handlar om digitalisering, om kommunikation och att synas och höras, om mötet med unga medlemmar, och inte minst konkurrensen om medarbetare och markanvisningar. Med vår nya organisation har vi skapat de bästa förutsättningarna för att stärka vår konkurrenskraft inom dessa områden, avslutar Eva Nordström.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige