Image

Ny vice vd på SKB

Karriär Stockholms Kooperativa Bostadsförening utser Joakim Wernersson till vice vd.
Publicerad den 9 Februari 2018
Joakim Wernersson. Bild: Thomas Hjertén
Joakim Wernersson.

SKB har satt en ny organisation för att stärka verksamhetens konkurrenskraft och möta morgondagens förväntningar. I samband med det tillsätts Joakim Wernersson som vice vd.

– SKB föddes för över hundra år sedan ur viljan att tillsammans skapa ett bättre boende i ett snabbt växande Stockholm, det driver oss fortfarande. Men omvärlden förändras i snabb takt och under det gångna året har vi gjort ett omfattande strategiarbete för att på bästa sätt ta tillvara på framtidens möjligheter och möta utmaningarna. Därför har bland annat SKB:s ekonomi- och finanschef Joakim Wernersson utsetts till vice vd, säger Eva Nordström, vd på SKB.

– Med vår nya strategi på plats, ser jag fram mot att vara med och bygga verksamheten framåt och se till att strategin blir verklighet, säger Joakim Wernersson.

Den organisatoriska förändringen får i övrigt fokus på kommunikation, digitalisering och affärsutveckling.

– Utmaningarna vi står inför handlar om digitalisering, om kommunikation och att synas och höras, om mötet med unga medlemmar, och inte minst konkurrensen om medarbetare och markanvisningar. Med vår nya organisation har vi skapat de bästa förutsättningarna för att stärka vår konkurrenskraft inom dessa områden, avslutar Eva Nordström.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här är marknadsläget för bostadsbyggande

Bolag Peab har fått uppdraget att bygga 288 hyreslägenheter i projektet Hökälla Säteri i Lillhagen på Hisingen i Göteborg. Beställare är Tornet Bostadsproduktion och kontraktssumman uppgår till 402 miljoner kronor. Liselott Bergkvist, regionchef på Peab i Göteborg, beskriver de stora skillnader som nu finns mellan olika delar av marknaden, vilka delar som går bra och vilka som går sämre.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY