Image

Ny vd till Erlandsson Mitt

Karriär Joakim Alsén lämnar Peab och blir vd för Erlandsson Mitt.
Publicerad den 26 September 2017
Joakim Alsén. Bild: Erlandsson
Joakim Alsén.

Joakim Alsén har i elva år varit arbetschef på Peab där han hade det övergripande ansvaret för Peab Drift och Underhåll i Östergötland. Han är utbildad energi-systemingenjör och har tidigare även arbetat som konsult hos Sweco Theorells och beställare på Tekniska Verken i Linköping.

– Jag ser Erlandssonkoncernen som ett företag med bra värderingar och stark framåtanda och ser fram emot att vidareutveckla region Mitt, säger Joakim Alsén.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige