Image

Ny vd på Strategisk Arkitektur

KARRIÄR Strategisk Arkitektur får en ny vd. Han ersätter Göran Ekeroth som ska fokusera på kundrelationer, projekt och arkitektur.
Publicerad den 4 Maj 2009

Strategisk Arkitekturs nye vd heter John Lydholm. Han har lång erfarenhet av strategisk affärsutveckling och ledarskap och när han tillträder den 25 maj kommer han tillsammans med den nya styrelsen leda och utveckla Strategisk Arkitektur som bolag och ta arkitekturaffären till nästa nivå.

Den nuvarande vd:n och delägaren Göran Ekeroth kommer på heltid att utveckla kundrelationerna, projekten och arkitekturen.
- Detta är ett viktigt steg i vårt bolags utveckling, det ger bolaget ett tydligt och erfaret ledarskap, samt mig personligen ett efterlängtat utrymme att ägna mig fullt ut åt kunderna och projekten. Det kommer att stärka oss både på kort och lång sikt, säger Göran Ekeroth.

John Lydholm har lång erfarenhet av företagande och ett strukturerat ledningsarbete, han kommer att utveckla företaget och studions medarbetare.
- Med hjärta, hjärna och vår samlade erfarenhet bygger vi ett långsiktigt starkt arkitektkontor, det känns fantastiskt spännande, säger John Lydholm.

John är utbildad inom ekonomi, ledarskap och filosofi. Han kommer närmast från en vd-position på textilföretaget Linum, dessförinnan från olika chefspositioner inom bland annat Swedish Match.

Strategisk Arkitektur har på senare tid skapat projekt som Kungsbrohuset i Stockholm city, Mannheimer Swartlings nya huvudkontor, nya ÅF-huset i Haga Norra och krögaren Pontus Frithiofs nya restaurang Pontus! i centrala Stockholm.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige