Image

Ny vd på Nyköpingshem

Karriär Christer Gustavsson går i pension efter 19 år som vd på kommunala Nyköpingshem. Han efterträds av Johan Eriksson, närmast från Graflunds.
Publicerad den 20 April 2015
Johan Eriksson. Bild: Nyköpingshem
Johan Eriksson.

Johan Eriksson har varit regionchef på Graflunds. Dessförinnan har han varit regionchef på Coor Service Management och etableringschef på Lidl.

- Vi är glada över att kunna hälsa Johan välkommen till Nyköpingshem. Den bakgrund och den kunskap som Johan har kommer innebära att bolagets viktiga utvecklingsarbete kan fortsätta med god fart. Samtidigt vill vi också tacka Christer för att på ett mycket förtjänstfullt sätt under sina många år bidragit till att utveckla och stärka bolaget så att vi nu står mycket väl rustade inför framtidens utmaningar, säger Göran Forssberg (s), ordförande i styrelsen.

Johan Eriksson tillträder den 1 juni.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige