Image

Ny vd och vice vd för Byggnadsaktiebolaget Tornstaden

Karriär Erik Olofsson har tillträtt som vd för Byggnadsaktiebolaget Tornstaden och Staffan Waldenström som vice vd. Den förre vd:n Jan Edlund kvarstår som koncernchef för Tornstaden.
Publicerad den 2 Juni 2017
Erik Olofsson och Staffan Waldenström. Bild: Tornstaden
Erik Olofsson och Staffan Waldenström.

Tillsättningen av Erik Olofsson och Staffan Waldenström är ett led i att vidareutveckla Tornstadens arbetssätt att utföra totalentreprenader i nära samverkan med kunder.

Organisationsförändringen är vidare ett sätt att säkerställa fortsatt expansion med en organisation som långsiktigt möter behov, krav och förväntningar från marknaden och bolagets kunder.

- Det känns mycket glädjande att vi har kunnat internrekrytera dessa två viktiga positioner för byggbolagets fortsatta utveckling. Erik Olofsson och Staffan Waldenström har varit verksamma i bolaget under en längre tid i flera olika roller och är väl förtrogna med Tornstadens arbetssätt. De har båda starkt bidragit till vår utveckling genom åren och det är med trygg hand som jag nu lämnar över ansvaret till dem i sina nya roller, säger Tornstadens koncernchef Jan Edlund.

- Möjligheten att tillsammans med Staffan få leda byggbolaget in i framtiden och ytterligare stärka bolagets position i Göteborg och Stockholmsregionen känns mycket spännande, säger Erik Olofsson om sin nya tjänst som vd för Byggnadsaktiebolaget Tornstaden.

Staffan Waldenström kommer som vice vd ansvara för särskilda bolagsfrågor utöver sin roll som avdelningschef.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Baldertopparna häktade – insiderhärvan växer i omfång

Bolag Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot Baldertopparna Marcus Hansson och Magnus Björndahl som misstänks för grovt insiderbrott. Båda männen nekar till brott men häktades på sannolika skäl efter förhandlingarna. Totalt är hela elva personer misstänka i insiderhärvan bekräftar åklagaren för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY