Image

Ny vd för Svenska Hus Stockholm

KARRIÄR Niklas Gahm är ny vd för Svenska Hus Stockholm. Gahm kommer senast från Svenska Bostäder där han bland annat har arbetat som projektledare och affärsområdeschef sedan 2000.
Publicerad den 18 November 2008

Niklas Gahms huvuduppgift blir att föra upp Stockholmsregionen till ledande i koncernen.

Niklas Gahm är civilingenjör (bygg- och fastighetsekonomi) och uppvuxen i Stockholm.

- Svenska Hus har sitt huvudkontor i Göteborg men ambitionen är att Niklas ska utveckla Svenska Hus Stockholm till den ledande regionen inom koncernen, säger Jesper Månsson, vd Svenska Hus Förvaltning.

- Tjänsten på Svenska Hus och företagets tydliga projekt- och fastighetsutvecklingsinriktning upplever jag som mycket spännande. Min förhoppning är att kunna bidra till att vidareutveckla ett välskött och växande fastighetsbolag. Jag ser det också som en möjlighet att få arbeta i ett positivt och kompetent arbetsteam, säger Niklas Gahm.

Niklas Gahm efterträder Fredrik Lindbergh, som lämnade Svenska Hus 1 oktober.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige