Image

Ny vd för Norra Staden i Norrköping

Karriär Kenneth Hagström, nuvarande samhällsbyggnadsdirektör i Södertälje, tillträder som ny vd för det kommunala bolaget Norra Staden Fastighetsutveckling i Norrköping AB.
Publicerad den 19 November 2015
Kenneth Hagström. Bild: Norra Staden
Kenneth Hagström.

Bolaget går därmed in i en mer aktiv fas med målet att utveckla södra Butängen till en levande del av innerstaden.

- Vi är jätteglada över att Kenneth Hagström blir bolagets nya vd. Han har en gedigen yrkeserfarenhet inom samhällsbyggnadsområdet, vilket kommer att komma till stor nytta när han ska ta ansvar för Norra Staden, säger Lena Häll Eriksson, som är ordförande för Norra Staden Fastighetsutveckling.

Norra Staden Fastighetsutveckling, tidigare Fastighets AB Butangia, kommer att arbeta med ambitionen att utveckla södra Butängen till ett attraktivt bostads- och verksamhetsområde för såväl kommersiella som samhällsnyttiga verksamheter. Bolaget ska även ha en aktiv roll i att skapa det nya resecentrumet för Ostlänken, samt i att ta tillvara de positiva effekterna av de nya kommunikationsmöjligheter som Ostlänken erbjuder. Norra Staden Fastighetsutveckling blir en viktig aktör i kommunens arbete med att utveckla näringslivet och vara en attraktiv kommun där företag vill verka och etablera sig.

- Jag ser verkligen fram emot att få börja arbeta med ett så intressant uppdrag. Det är väl känt att stadsutveckling och infrastrukturutbyggnad har starka positiva samband. Det är därför en stor förmån att få starta upp en verksamhet som ska arbeta med detta i en så expansiv och attraktiv kommun som Norrköping, säger Kenneth Hagström.

Kenneth Hagström kommer att tillträda posten som vd under februari 2016.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige