Image

Ny vd för Nordier

Bolag Nordier Property Group förstärker bolagets ledning och tydliggör organisationen för att skapa förutsättningar för ytterligare tillväxt.
Publicerad den 6 Februari 2018

Johan Hane har anställts som ny vd för moderbolaget Nordier Property Group med ansvar för utveckling och expansion av gruppens verksamhet. Bolagets medgrundare Mikael Wilton kan därmed som vd för Nordier Property Advisors fokusera fullt ut på den växande rådgivnings- verksamheten. Johan har bred erfarenhet från affärs- och företagsutveckling senast som managementkonsult på Canea Consulting Group.

Malin Linde har anställts som ny vd för uthyrnings- och utvecklingsverksamheten där Nordier Property Advisors arbetar med ett stort antal kommersiella uppdragsgivare med uthyrning och utveckling av lokaler inom handel, kontor och logistik/industri. Malin Linde kommer närmast från en tjänst som Leasing Director på Citycon och har en bred erfarenhet inom uthyrning med tyngdpunkt på handelssektorn.

– Vi är mycket glada att kunna ta detta viktiga steg för att Nordier Property Advisors ska kunna fortsätta växa i takt med den ökade efterfrågan på våra tjänster. Johan Hane kommer att bidra med viktig kompetens och erfarenhet av affärsutveckling som är centralt för att ta nästa utvecklingssteg för bolaget, samtidigt som vi frigör mer resurser för att ytterligare utveckla vår affär och kund- erbjudande, säger Andreas Eneskiöld, styrelseordförande i Nordier Property Group.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en fastighetsrådgivare vars approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad. Vi arbetar alltid i små team, är snabba, lösningsorienterade och har ett engagemang utöver det vanliga.

Nordiers transaktionsteam har lång erfarenhet av att genomföra olika typer av fastighetstransaktioner, såväl större portföljförsäljningar till mindre objekt på illikvida delmarknader. Vi är aktiva över hela Sverige.

En omsorgsfull värdering är viktig för att du ska göra goda investeringar. Banker och fastighetsägare anlita...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Förvaltare: Här är fastighetsaktierna du ska köpa

Bolag Carnegie Fonders Jonas Andersson ger en handfull köptips i en intervju med Fastighetssverige. Han upplyser också om vilka aktier man absolut ska undvika.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY