Image

Ny vd för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Bolag Marcus Svanberg har utsetts till ny vd för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.
Publicerad den 24 Mars 2016
Marcus Svanberg. Bild: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Marcus Svanberg.

Marcus Svanberg har tidigare erfarenhet av strategiskt och operativt ledarskap från ledande befattningar på bland annat Toyota och Oriflame.

– Jag vill börja med att tacka nuvarande vd Mats Ericsson som under sitt ledarskap starkt har bidragit till företagets snabba tillväxt och starka position på marknaden. Med Marcus Svanberg som ny vd går vi nu in i nästa skede av vår progressiva satsning. Marcus har med sin erfarenhet av strategiskt och operativt ledarskap bästa möjliga förutsättningar att bidra till bolagets fortsatta positiva utveckling och tillväxt, säger styrelseordförande Ricard Robbstål.

– Jag är stolt över förtroendet jag har fått och ser fram emot att leda Länsförsäkringar Fastighetsförmedling in i nästa spännande utvecklingsfas. Mitt uppdrag handlar om att skapa tillväxt och att flytta fram våra positioner ytterligare. För att lyckas med det krävs en tydlig målbild, ett starkt ledarskap samt fortsatt fokus på kvalitet och trygghet för företagets kunder. Vi kommer att bygga vidare på våra styrkor, som den lokala närvaron, det starka varumärket och vår viktigaste konkurrensfördel - alla medarbetare, säger Marcus Svanberg, tillträdande vd för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Marcus Svanberg tillträder tjänsten den 16 april 2016 då företagets nuvarande vd Mats Ericsson går i pension.
?

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills ser en fragmenterad fastighetsmarknad

Bolag Savills analyschef Peter Wiman beskriver för Fastighetssverige vad han tror om utsikterna för olika delar av fastighetsmarknaden. Bilden av detaljhandeln är för negativ enligt rådgivningsföretaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY